De werkwijze van Revivere Traprenovatie.

Revivere Traprenovatie is gespecialiseerd in het realiseren van prachtige trappen. De mogelijkheden, varianten en variaties op het gebied van traprenovatie zijn enorm. Ieder traprenovatie project is uniek en de werkwijze die wij hanteren is altijd mede afhankelijk van uw specifieke wensen en behoeften. Toch willen wij u graag iets meer vertellen over onze 'standaard' werkwijze, zodat u weet waar u aan toe bent. In het geval van vragen kunt u altijd even bellen of mailen, onze medewerkers vertellen u graag meer. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een prachtige trap. Onderstaand vindt u meer informatie over onze 'standaard' werkwijze.

Ga direct naar:
Traprenovatie mogelijkheden >>.
Stap 1: Inventarisatie >>.
Stap 2: Inmeten >>.
Kosten >>.
Doorloopsnelheid >>.
Stap 3: Vervaardiging >>.
Stap 4: Montage >>.
Betaling >>.
Garantie >>.
Service en nazorg >>.

 

Een breed scala aan mogelijkheden.

De mogelijkheden op het gebied van traprenovatie zijn enorm divers. In principe is Revivere traprenovatie ingericht om ieder traprenovatie traject tot een succesvol einde te brengen. Zo kunnen wij een op maat vervaardigd 'doe - het - zelf'  eiken trapbekleding pakket leveren, waarmee de handige doe het zelver direct zelf aan de slag kan. Dit leveren wij door heel Nederland. Maar voor traprenovatie in venlo, traprenovatie in Roermond en het volledige 'tussenliggende gebied' bieden wij traprenovatie diensten aan van A tot Z: Van kosteloos inmeten tot en met montage.

Natuurlijk kunt u hierbij ook volledig ontzorgt worden, waarbij onze ervaren medewerkers ook de benodigde voorbereidingen treffen. Wij kunnen de huidige trapbekleding verwijderen en de trap(omgeving) 'renovatie klaar' maken, verfwerkzaamheden uitvoeren, de trap (plus trapwangen) monteren, maar ook de trapleuningen en/of trapbalustrades vervaardigen en/of monteren. Maar dat is niet alles; Met een eigen timmerwerkplaats, 40 jaar ervaring en een team van 7 ervaren hout professionals maken wij het mooiste maatwerk van eiken, meranti, grenen en vuren; Van trapbekleding op maat tot en met volledige trappen.
 

Stap 1: Een 'globale' inventarisatie.

Wanneer u contact met ons opneemt zullen wij u altijd enkele vragen stellen met als doel het in kaart brengen van het 'type' traprenovatie die u wenst. Het voornaamste hierbij is achterhalen of het gaat om onze basis eiken trapbekleding op maat (inclusief inmeten en montage), of een maatwerk traprenovatie project. Bij een basis traprenovatie vragen wij ook meteen of extra diensten, zoals het verwijderen van de bestaande trapbekleding en/of verfwerkzaamheden, gewenst zijn. Ook worden eventuele extra producten in kaart gebracht, zoals een trapwang op maat, trapleuningen en/of trapbalustrades.

Indien het gaat om een maatwerk traprenovatie traject brengen we uw wensen helder in kaart. Dit doen we omdat, afhankelijk van uw wensen, het inmeten wellicht beter door een van onze gespecialiseerde medewerkers uitgevoerd moet worden. Nadat uw wensen in kaart worden gebracht zullen wij u meteen informeren over het 'hoe en wat' met betrekking tot inmeten.
 

Kosteloos & vrijblijvend inmeten.

Voor een perfecte traprenovatie klus is nauwkeurig inmeten een cruciale factor. Wij hebben dan ook bewust een regio gekozen waarbij wij kosteloos & vrijblijvend komen inmeten. Wanneer u op zoek bent naar een organisatie voor traprenovatie Venlo, traprenovatie Roermond, Traprenovatie Weert en Traprenovatie Venray, dan komt een medewerker van Revivere Traprenovatie kosteloos inmeten. En dit geldt natuurlijk ook voor de omringende plaatsen, dus ook voor bijvoorbeeld traprenovatie Panningen / Helden en traprenovatie Horst / Sevenum.
 

Stap 2: Een inmeet afspraak.

Voor een gratis en vrijblijvende inmeet afspraak kunt u contact met ons opnemen. U kunt een mailtje sturen, even bellen, maar ook gebruik maken van ons online contactformulier >>. Normaal gesproken kunnen wij binnen 3 dagen nadat u contact met ons opneemt al een afspraak maken voor het inmeten. Wij doen dit met name 's avonds aangezien dit veelal een vereiste is van onze klanten, maar ook inmeten op een zaterdag is mogelijk. Wij stellen ons hierbij erg flexibel op, zodat we altijd wel een passende afspraak op korte termijn in kunnen plannen. Normaal gesproken neemt het inmeten op locatie 1 uur in beslag.

Tijdens het inmeten op locatie zullen wij, in het geval van onze basis eiken trapbekleding, naast de maten (het aantal treden) ook direct uw wensen op het gebied van kleur en materiaal in kaart brengen. Dit betreft de kleur van de (overzet) traptreden (12 mm eiken, verkrijgbaar in diverse kleuren) en het materiaal / de kleur van de stootboden (verkrijgbaar in eiken en MDF). Uiteraard kunnen wij diverse mogelijkheden (leees: de meest gekozen kleuren / materialen) aan u laten zien, zodat u rustig een keuze kunt maken. Wenst u een specifieke kleur? Ook dat is geen enkel probleem, wij kunnen de trapbekleding in iedere gewenste kleur laten verven.

LET OP: In het geval van een maatwerk traprenovatie proejct is het mogelijk dat er een extra specialist aanwezig is. Ook is het hierbij mogelijk dat er wat meer tijd benodigd is voor het volledig inmeten en vooral ook het bespreken van uw specifieke wensen en behoeften. Mogelijkerwijs wordt er een tweede inmeetafspraak ingepland. Ook in dit geval is blijft het inmeten kosteloos en vrijblijvend.
 

Traprenovatie kosten.

Wat gaat dit mij ongeveer kosten? Dat is uiteraard een vraag die door al onze klanten wordt gesteld. Wij kunnen telefonisch, na de inventarisatie fase, al heel gericht een indicatie aangeven, maar voor een gerichte indicatie is inmeten op locatie mogelijk. Normaal gesproken geven wij na het inmeten op locatie direct een prijs. Dit betreft een 'fixed price', oftewel een vaste prijs. Hierbij wordt duidelijk gecommuniceerd wat de producten / diensten zijn die afgenomen worden en wat de totaalprijs is.

Mocht u, nadat wij een prijs hebben afgegeven, toch nog een aanvullende dienst wensen, of ook aanvullende producten mee willen bestellen, is dit uiteraard wel van invloed op de prijs. Wilt u toch ook de trapleuningen bij ons bestellen (inclusief montage), of wilt u toch wel bijpassende trapwangen op maat laten plaatsen dan informeren wij u tijdig over de meerprijs hiervan. Ook dit betreft altijd een vaste prijs.

LET OP: In het geval van maatwerk is het niet altijd mogelijk om na een eerste inmeetafspraak direct een prijsvoorstel (fixed price) af te geven. Wel is het praktisch altijd mogelijk om een gerichte prijsindicatie af te geven. Indien deze indicatie past bij uw wensen wordt, indien nodig, een tweede afspraak ingepland. na de tweede afspraak zal wel een fixed price prijsvoorstel afgegeven worden.

 

Doorloopsnelheid.

Hoe snel heb ik een nieuwe trap? natuurlijk heeft u de kreet 'traprenovatie in 1 dag' veelvuldig voorbij zien komen. En inderdaad is de daadwerkelijke montage, in het geval van een basis eiken trapbekleding, ook vaak binnen 1 dag gerealiseerd. Echter neemt het volledige traject van inmeten tot en met oplevering toch echt wel iets langer in beslag. Wij adviseren onze klanten altijd om in de praktijk rekening te houden met 4 weken doorlooptijd; Van akkoord prijsvoorstel tot en met oplevering van uw traprenovatie project. In het geval van maatwerk kunnen wij na het inmeten een gerichte indicatie afgeven op het gebied van doorloopsnelheid.
 

Stap 3: Vervaardiging.

Nadat wij al uw wensen in kaart gebracht hebben en u akkoord geeft op ons prijsvoorstel (fixed price) starten wij met de vervaardiging van uw traprenovatie producten. Of u nu kiest voor onze topkwaliteit basis eiken trapbekleding, of voor een volledig nieuwe trap, iedere traprenovatie bij Revivere Traprenovatie is uniek en betreft een stukje maatwerk. Met ruim 40 jaar ervaring, een team van 7 houtspecialisten en een prachtige timmerwerkplaats vervaardigen wij uw trap(bekleding) met zorg, precisie en vooral ook met liefde voor het vak en voor hout.
 

Stap 4: Montage.

Nadat alle voorbereidingen zijn getroffen en de traprenovatie 'producten' perfect op maat vervaardigd zijn kan een afspraak gemaakt worden voor montage. Voor een basis traprenovatie (puur en alleen eiken trapbekleding) hanteren wij normaal gesproken 1 volledige werkdag. Hierbij dient u zelf te zorgen voor het verwijderen van de huidige trapbekleding, inclusief het verwijderen van spijkertjes, nietjes en lijmresten. Uiteraard kunnen wij dit ook voor u uitvoeren, zie voor meer informatie onze dienst 'verwijderen en cleaning'.

Kiest u voor 'traprenovatie compleet', dus een eiken trapbekleding op maat inclusief trapwangen en eventueel uitgebreid met verwijder en cleaning werkzaamheden, verfwerkzaamheden en additionele producten zoals trapleuningen / trapbalustrades en verlichting, betreft montage veelal 2 werkdagen. In het geval van maatwerk kunnen wij na het inmeten een gerichte indicatie afgeven voor de duur van de montagewerkzaamheden.

En natuurlijk begrijpen wij dat onze klanten een secure afwerking erg op prijs stellen, evenals het netjes achterlaten van 'de boel'. Normaal gesproken plaatsen wij de nieuwe trapbekleding / trap zo strak, dat het afkitten hiervan niet nodig is. Echter mocht u dit wel wensen, doen wij dit uiteraard graag (en kosteloos!). Ook zorgen we ervoor dat onze medewerker alles netjes achterlaat, zodat u direct kunt genieten van uw droomtrap!
 

Betaling.

Wij begrijpen heel goed dat u bij voorkeur pas betaald wanneer u helemaal tevreden bent. Vandaar dan ook dat wij slechts 10% vooruitbetaling vragen. De overige 90% kunt u na oplevering van uw traprenovatie project voldoen. U betaald dus pas wanneer u zeker weet dat u ook echt waar voor uw geld heeft gekregen, wel zo fijn! In het geval van specifiek maatwerk is mogelijk dat wij hiervan afwijken met het oog op de initiele investering die van onze kant benodigd is om te starten met de vervaardiging (met name op het gebied van materiaalinkoop). Uiteraard is dit per specifieke situatie anders en gebeurt dit in gezamenlijk overleg.
 

Garantie.

Wij werken alleen met topkwaliteit materialen en vervaardigen daarnaast al het benodigde maatwerk uit in eigen timmerwerkplaats, volledig in eigen beheer. Wij staan hierbij garant voor een hoogwaardige kwaliteit traprenovatie en maatwerk diensten & producten. Vandaar dat wij standaard 10 jaar garantie geven op onze basis eiken trapbekleding  met het oog op scheuren en/of loslaten. Hout is een natuurproduct en een trap is onderhevig aan slijtage. De garantie is dan ook niet van toepassing op 'natuurlijke slijtage' van de trap, o.a. de kleur van de trapbekleding.
 

Service & Nazorg.

Wij staan voor topkwaliteit producten en secuur maatwerk, volledig in eigen beheer. Uiteindelijk zullen wij er alles aan doen om uw droomtrap te realiseren. Omdat wij traprenovatie van A tot Z in een specifieke regio aanbieden kunnen wij, naast kosteloos inmeten, ook een optimale after sales ondersteuning bieden. Wij gaan ervan uit dat het niet nodig is, maar mocht er iets aan de hand zijn, komen wij op korte termijn een kijkje nemen en eventuele problemen lossen wij 'zonder gedoe' op.

 

 

 

Revivere Traprenovatie