Verwijdering en cleaning

Voor een traprenovatie van A tot Z bent u bij Revivere Traprenovatie aan het juiste adres. Standaard gaan wij uit van een omgeving die 'renovatie klaar' is. Dit houdt in dat de bestaande trapbekleding verwijderd is en het oppervlakte van de trap volledig vrij is van lijmresten, spijkertjes en nietjes. Speciaal voor de klanten die volledig ontzorgd willen worden bieden wij de service verwijdering & cleaning aan. Hierbij zorgen onze medewerkers voor het verwijderen, afvoeren en volledig renovatie klaar maken van uw trap. Zo hoeft u zich nergens druk om te maken en kunnen wij direct vol aan de slag!
Verwijdering van oude trapbekleding
Verwijdering van oude trapbekleding
Verwijdering van oude trapbekleding
Verwijdering van oude trapbekleding

Traprenovatie van A tot Z.

Revivere Traprenovatie is ingericht op de mogelijkheid tot het uitvoeren van ieder traprenovatie project. Naast het inmeten, op maat vervaardigen en het monteren van een topkwaliteit eiken trapbekleding zijn er diverse 'extra diensten' die wij voor u uit handen kunnen nemen. Een van deze diensten betreft werkzaamheden die veel van onze klanten als een echt 'rotklusje' evaren; Het verwijderen van de bestaande trapbekleding en het volledig renovatie klaar maken van de trap. Vandaar dan ook dat wij dit graag voor u uit handen nemen. Wilt u gebruik maken van onze 'verwijder & cleaning dienstverlening', of bent u benieuwd naar de extra prijs hiervoor? Geef dit dan duidelijk aan bij het inmeten op locatie, dan geven wij u specifiek voor dit onderdeel een vaste meerprijs aan.

Maar ook voor specifieke verfwerkzaamheden en het inmeten, fabriceren en monteren van maatwerk trapwangen, trapleuningen, een trapbalustrade en/ of trapverlichting zijn wij u graag van dienst. Tijdens ons eerste gesprek, de inventarisatiefase, zullen wij u vragen naar uw wensen en tijdens het inmeten op locatie wordt alles nogmaals duidelijk besproken. Wanneer uw wensen kenbaar zijn kunnen wij na het inmeten direct een prijsvoorstel, of in het geval van maatwerk een gerichte indicatie, afgeven. Zo weet u direct waar u aan toe bent!
 

Wij komen graag (gratis) inmeten.

Bent u woonachtig in de regio Venlo, Roermond, Weert, Venray of gemeente Peel en Maas, dan komen wij gratis bij u inmeten. U kunt gebruik maken van ons  contactformulier >>, maar natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Binnen 3 dagen wordt een afspraak voor het inmeten ingepland en bij een gemiddeld traprenovatie project neemt dit ongeveer 1 uurtje in beslag. Dus ook voor traprenovatie in Horst / Sevenum en traprevnoatie in Helden / Panningen bent u bij ons aan het juiste adres. Revivere Traprenovatie, wij laten uw trap weer leven!

Revivere Traprenovatie