Verfwerkzaamheden

Verfwerkzaamheden zijn vaak noodzakelijk om een traprenovatie project echt volledig tot haar recht te laten komen. Indien gewenst kunnen wij alle werkzaamheden die van toepassing zijn binnen uw specifieke traprenovatie voor u uit handen nemen. Veel voorkomende verfwerkzaamheden zijn het verven van de trapwangen (indien deze niet bekleed worden), de balustrade / spijlen, trapleuningen, de trappaal / trapboom, of andere (houten) elementen in de buurt van uw trap. Onderstaand wordt een greep uit onze traprenovatie projecten weergegeven, waarbij ook verfwerkzaamheden uitgevoerd zijn uiteraard!
Veel verschillende kleuren mogelijk

Een frisse verflaag voor een traprenovatie die volledig af is!

Revivere Traprenovatie staat voor traprenovatie op maat, van A tot Z. Naast het inmeten, op maat vervaardigen en het monteren van een topkwaliteit eiken trapbekleding zijn er diverse 'extra diensten' die wij voor u uit handen kunnen nemen. Naast alle verfwerkzaamheden die onderdeel zijn van een traprenovatie, kunnen wij ook het verwijderen van bestaande trapbekleding voor u uitvoeren, evenals de vervaardiging en/of montage van bijbehorende producten, zoals trapwangen, trapbalustrades en trapleuningen. Wilt u gebruik maken van onze verfwerkzaamheden, of bent u benieuwd naar de prijs hiervoor? Geef dit dan duidelijk aan bij het inmeten op locatie, dan geven wij u specifiek voor dit onderdeel een vaste meerprijs aan.

Wij komen graag (gratis) inmeten.

Bent u woonachtig in de regio Venlo, Roermond, Weert, Venray of gemeente Peel en Maas, dan komen wij gratis bij u inmeten. U kunt gebruik maken van ons  contactformulier >>, maar natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Binnen 3 dagen wordt een afspraak voor het inmeten ingepland en bij een gemiddeld traprenovatie project neemt dit ongeveer 1 uurtje in beslag. Trapbekleding Venlo, trapbekleding Roermond, maar ook een traprenovatie project in Weert, Venray en gemeente Peel en Maas begint bij Revivere Traprenovatie, wij laten uw trap weer leven!

Revivere Traprenovatie