Traprenovatie op maat

Voor traprenovatie op maat in Limburg bent u bij Revivere Traprenovatie aan het juiste adres. Met 40 jaar ervaring, 7 vakkundige houtspecialisten, een eigen timmerwerkplaats en vooral ook met veel plezier & liefde voor het vak, laten wij uw trap weer leven. Of u nu een maatwerk trapbekleding voor uw open trap wenst, uw open trap wilt dichten, een totaalpakket met maatwerk trapleuningen / trapbalustrade zoekt, of gewoon een compleet nieuwe trap wilt laten maken; Revivere Traprenovatie zorgt voor een traprenovatie oplossing die perfect bij u past. In de regio Venlo, Venray, Roermond, Weert en Peel en Maas komen wij gratis & vrijblijvend inmeten op locatie; Bel, mail of vul een contactformulier in, binnen 3 werkdagen maken wij een afspraak.
Op maat gemaakte trap
Traprenovatie op maat
Traprenovatie op maat
Traprenovatie op maat
Traprenovatie op maat
Traprenovatie op maat
Traprenovatie op maat
Traprenovatie op maat
Traprenovatie op maat
Traprenovatie op maat
Traprenovatie op maat
Traprenovatie op maat

Voor al uw traprenovatie maatwerk.

Wij zijn optimaal ingericht om een passende oplossing te realiseren voor ieder traprenovatie project dat maatwerk vereist, volledig in eigen beheer. Revivere Traprenovatie is een onderdeel van Bouw en Timmerwerken Van Dijk, een gepassioneerd bedrijf voor kleine en grote bouw- en timmerwerkzaamheden. Bouw en Timmerwerken van Dijk is gespecialiseerd in de complete realisatie van volledige aanbouw, dakkapellen, kozijnen, deuren, overkappingen en traprenovatie. Deze laatste specialisatie is ondergebracht binnen Revivere Traprenovatie. Naast de 'standaard eiken trapbekleding', die veelal als basis gebruikt wordt bij veel traprenovatie projecten, kunnen wij met ruim 40 jaar ervaring, 7 gespecialiseerde vakmannen en een eigen timmerwerkplaats (voorzien van de nieuwste mogelijkheden, technieken en tools) voor ieder traprenovatie vraagstuk een perfect passende oplossing bieden. Revivere Traprenovatie; Voor al uw traprenovatie maatwerk.
 

Traprenovatie op maat, veel voorkomende wensen.

Er zijn diverse maatwerk traprenovatie wensen waar wij al veelvuldig een mooie oplossing voor hebben mogen verzorgen. Onderstaand lichten wij enkele vaker voorkomende maatwensen toe.

Renovatie van een open trap.
In het geval van een open trap is de trap meestal ook een duidelijk elelement binnen de woonkamer, oftewel een cruciaal onderdeel van het wooninterieur en vaak ook een 'blikvanger'. Juist bij een open trap ontstaan er vaak specifieke wensen en behoeften op het gebied van traprenovatie. Waarbij de basis traprenovatie pakketen veelal (overzet) traptreden en stootborden betreffen is dit bij een open trap natuurlijk niet ideaal. Juist bij een open trap is het volledig 'rondom bekleden' van de trap gewenst, oftewel niet alleen de bovenkant en het zij aanzicht, maar ook de onderzijde, achterkant en vaak ook de 'trapboom / paal'. Wij hebben al vaker met dit bijltje gehakt en zorgen voor een perfect afgewerkte open trap, van A tot Z en helemaal naar uw wens. Dit geldt ook voor het 'dicht maken' van een open trap. Vaak oogt een open trap een beetje rommelig, past het niet meer bij een modern / strak interieur, of is het gewoon niet meer gewenst bijv. bij kleine kindjes en/of huisdieren. Wij maken uw trap perfect dicht en zorgen met een maatwerk traprenovatie project voor een volledig nieuwe look. 

Trap met balustrade op maat.
Vaak is een trapbalustrade echt een cruciaal onderdeel van de trap en valt de trap niet 'los te zien' van de balustrade. Een trap inclusief trapbalustrade op maat is dan ook een veelvoorkomende wens. Of het nu gaat om het renoveren van een bestaande trapbalustrade of het volledig nieuw maken van een trap inclusief trapbalustrade; Revivere Traprenovatie vervaardigd in eigen beheer alle mogelijke balustrades en leuningwerken van hout. Dit doen onze eigen vakmannen in eigen timmerwerkplaats. En naast eikenhout werken wij ook met grenen, meranti en vuren. En bent u op zoek naar een nieuwe trap met leuningwerk / trapbalustrades van RVS of (gecoat) staal? Ook dan kunnen wij u gericht van dienst zijn!

TIP: Vindt u ook dat die 'standaard traphekjes' voor kinderen uw trap nou niet echt mooier maken? Revivere.nl is gespecialiseerd in het vervaardigen van houten traphekjes op maat, volledig in stijl (materiaal / kleurstelling) met uw trap.

Compleet nieuwe trap.
En dan is er natuurlijk nog de vraag waar onze houtspecialisten hun volledige knowhow in kwijt kunnen; Een compleet nieuwe trap van A tot Z. In onze eigen timmerwerkplaats kunnen wij al uw wensen realiseren en zorgen we er samen voor dat u een prachtige nieuwe trap ontvangt, precies op maat en volledig naar wens. We werken met diverse houtsoorten, waaronder vuren, meranti, grenen en onze favouriete houtsoort; topkwaliteit Europees eikenhout. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een compleet nieuwe trap die perfect past. 
 

Onze werkwijze in het geval van maatwerk.

Indien het gaat om een maatwerk traprenovatie traject brengen we uw wensen helder in kaart. Dit doen we al tijdens de inventarisatiefase aangezien wij in het geval van specifiek maatwerk wellicht een gespecialiseerde medewerker inschakelen tijdens het inmeten. Nadat uw wensen in kaart worden gebracht zullen wij u meteen informeren over het 'hoe en wat' met betrekking tot inmeten.

Inmeten op locatie doen wij in onze 'vaste regio', oftewel inmeten voor traprenovatie in Venlo - Venray - Roermond - Weert - Peel en Maas, kosteloos en vrijblijvend. Bij een standaard traprenovatie project (traprenovatie basis en traprenovatie compleet) neemt dit ongeveer 1 uur in beslag. In het geval van een maatwerk traprenovatie project is het mogelijk dat er meer tijd benodigd is voor het volledig inmeten en vooral ook het bespreken van uw specifieke wensen en behoeften. Mogelijkerwijs wordt er een tweede inmeetafspraak ingepland. Ook in dit geval is blijft het inmeten kosteloos en vrijblijvend.

Indien mogelijk geven wij na het inmeten op locatie direct een prijsvoorstel af. In het geval van maatwerk is het niet altijd mogelijk om direct een prijsvoorstel (tegen een vaste prijs) af te geven. Wel is het praktisch altijd mogelijk om een gerichte prijsindicatie af te geven. Indien deze indicatie past bij uw wensen wordt, indien nodig, een tweede afspraak ingepland. na de tweede afspraak zal wel een fixed price prijsvoorstel afgegeven worden.

Revivere, Laat uw trap weer leven! Bent u op zoek naar een 'stukje ouderwets maatwerk' , voor traprenovatie in Weert, Roermond, Venlo, Venray en gemeente Peel en Maas, dan komen wij kosteloos & vrijblijvend inmeten. Bel, mail of vul hier een contactformulier in.

Revivere Traprenovatie