Traprenovatie compleet

Traprenovatie compleet; Een hoogwaardige eiken trapbekleding met bijpassende trapwangen, perfect op maat vervaardigd, inclusief inmeten en montage met daarnaast nog diverse extra mogelijkheden. De naam zegt het natuurlijk al, uw traprenovatie project compleet van A tot Z geregeld. Wij komen inmeten, realiseren een eiken trapbekleding op maat volledig naar uw wensen (alle kleuren zijn mogelijk), vervaardigen de trapwangen in eigen timmerwerkplaats perfect op maat en komen alles bij u thuis monteren. Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op, binnen 3 werkdagen plannen wij een inmeet afspraak in. Dit neemt ongeveer 1 uurtje in beslag en dan kunnen wij u direct een prijsvoorstel doen. In de regio Venlo, Roermond, Weert, Peel en Maas en Venray komen wij kosteloos & vrijblijvend inmeten. Onderstaand vindt u een foto impressie van diverse 'traprenovatie compleet' projecten.
Traprenovatie met spots in zijwangen
Traprenovatie met antislip rubbers
Traprenovatie compleet bekleed met massief eiken
Traprenovatie compleet trap volledig bekleed met massief eiken
Traprenovatie compleet
Traprenovatie compleet
Traprenovatie compleet
Traprenovatie compleet
Traprenovatie compleet
Traprenovatie compleet
Traprenovatie compleet

Kosteloos inmeten in onze vaste regio.

Een traprenovatie project is altijd maatwerk. Iedere situatie en iedere trap is uniek, vandaar dat wij in 'onze' regio kosteloos & vrijblijvend komen inmeten. Voor traprenovatie in Venlo, gemeente Peel en Maas, Roermond, Weert en natuurlijk ook voor traprenovatie in Venray komen wij gratis inmeten. U kunt gebruik maken van ons  contactformulier >>, maar natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Binnen 3 dagen wordt een afspraak voor het inmeten ingepland. Wij begrijpen dat de avonduren voor u vaak het beste uitkomen, dus dat is geen enkel probleem, ook een zaterdag kan indien gewenst ingepland worden. Een 'trapprenovatie compleet' project kan normaal gesproken binnen een uurtje ingemeten worden, waarna u direct een prijsvoostel ontvangt (fixed price, oftewel tegen een vaste prijs).

Woont u nu net buiten deze regio en wilt u toch graag dat wij komen inmeten? Bel of mail ons dan even, wellicht kunnen wij uw adres combineren met een andere inmeet afspraak, of kunnen wij dit tegen een kleine vergoeding aanbieden waarbij deze kosten gecrediteerd worden indien u ons de opdracht voor uw traprenovatie project gunt.
 

Eiken trapbekleding + trapwangen op maat.

Onze eiken trapbekleding is de basis van bijna al onze traprenovatie projecten, met uitzondering van de maatwerk trappen uiteraard. U ontvangt hierbij topkwaliteit (overzet) traptreden van 12 mm dik en vervaardigd uit Europees eikenhout (FSC). Voor de stootboren heeft u de keuze uit hetzelfde eikenhout of MDF. Wij hebben een standaard kleurencollectie, maar een kleur op maat is ook mogelijk. Wij kunnen ons traprenovatie pakket altijd in de door u gewenste kleur laten verven.

Daarnaast maken onze op maat gemaakte trapwangen uw trap helemaal af. De trapwangen brengen wij tijdens het inmeten perfect in kaart en vervolgens wordt deze volledig op maat gefabriceerd in onze eigen timmerwerkplaats. Met meer dan 40 jaar ervaring, een vast team van 7 houtspecialisten en een eigen timmerwerkplaats,  voorzien van alle benodigde faciliteiten en gereedschappen, maken wij uw trapwangen perfect op maat. Wij staan hierbij garant voor topkwaliteit materialen, maar vooral ook een product dat ambachtelijk met de hand gemaakt wordt, met liefde voor het vak, en nauwkeurig afgewerkt.
 

Inclusief montage.

En een traprenovatie compleet project is natuurlijk niet compleet zonder montage. Nadat uw traprenovatie product (trabekleding + trapwangen) op maat gemaakt is, maken wij een afspraak voor montage. 1 van onze ervaren medewerkers zal hierbij zorgen voor een strak geplaatste trap, mooi afgewerkt, indien gewenst nog afgekit (zonder meerprijs uiteraard) en ook niet onbelangrijk; Wij zorgen ervoor dat wij 'onze rommel opruimen' voordat we gaan. Wij gaan er standaard vanuit dat u zorgt voor een renovatieklare omgeving, waarbij de oude trapbekleding verwijderd is inclusief lijmresten, spijkertjes en nietjes. Natuurlijk kunnen wij dit ook voor u verzorgen (zie onze dienst 'verwijderen & cleaning').

 

Van verven tot inclusief trapleuning en maatwerk balustrades. Alles kan!

Uiteraard zullen wij tijdens het inmeten al uw wensen en behoeften bespreken en in kaart brengen. Ons traprenovatie compleet pakket betreft normaal gesproken het inmeten en monteren van onze standaard eiken trapbekleding, op maat vervaardigd, inclusief trapwange op maat. Maar er is meer mogelijk. Denk hierbij aan het renovatie klaarmaken van uw trap en verfwerkzaamheden. Daarnaast zijn er uiteraard diverse 'aanvullende producten' zoals trapleuningen en/of een trapbalustrade. Ook dit kunnen wij compleet voor u verzorgen. Houten trapleuningen en trapbalustrades maken wij zelf, maar ook producten van RVS en (gepoedercoat) staal behoren tot de mogelijkheden. Hierbij werken wij met vaste partners die de producten vervaardigen en montage wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs. In het geval van specialistisch maatwerk wordt hierbij eventueel een monteur van onze partners ingeschakeld. Dit doen wij uiteraard altijd in onderling overleg met u. En ook een traprenovatie project inclusief verlichting is mogelijk. Dit kunnen wij aanbrengen in de leuning / balustrade, maar ook in de vorm van LED spotjes in de trapwangen, of LED strips onder de traptreden.

Revivere; Laat uw trap herleven! En nog even voor de duidelijkheid; Ook voor traprenovatie Horst / Sevenum en traprenovatie Helden / Panningen komen wij kosteloos & vrijblijvend inmeten.

Revivere Traprenovatie