Traprenovatie basis

Traprenovatie basis: Wij komen kosteloos bij u inmeten. Op basis van uw specifieke situatie vervaardigen wij een perfect passende eiken trapbekleding (12 mm dik) op maat, in de door u gewenste kleuren uiteraard. Dit doen wij volledig in eigen beheer en gebeurd in onze eigen timmerwerkplaats, door ons vaste team houtspecialisten. En onze ervaren monteurs zorgen voor een prachtige nieuwe trap, mooi geplaatst en zorgvuldig afgewerkt. Zo hoeft u zich nergens zorgen over te maken en bent u verzekerd van een prachtige nieuwe trap. Onderstaand vindt u een greep uit onze grote hoeveelheid opgeleverde 'traprenovatie basis projecten'. Wilt u meer weten, maak dan gebruik van ons contactformulier, stuur een mailtje, of bel ons even. Wij zijn u graag van dienst met een gericht prijsvoorstel en komen kosteloos inmeten in de regio Venlo, Venray, Roermond, Weert en Peel en Maas.
basis traprenovatie massief eiken

Ons basis eiken traprenovatie pakket.

Ons traprenovatie pakket is de basis van bijna al onze traprenovatie projecten, met uitzondering van de maatwerk trappen uiteraard. En hier vertellen wij u uiteraard graag wat meer over. Allereerst betreffen de (overzet) traptreden topkwaliteit Europees eikenhout van 12 mm dik. Hoogwaardige kwaliteit FSC eikenhout, dat echt wel tegen een stootje kan. Hierbij hebben wij de keuze uit een mooie collectie kleuren, waarbij de kans groot is dat u direct slaagt. Maar mocht u toch een specifieke kleurenwens hebben, dan is dat geen enkel probleem. Wij kunnen de traptreden namelijk in iedere gewenste kleur laten verven.

En ook de stootborden zijn van hoogwaardige kwaliteit. U heeft hierbij de keuze uit eikenhout, van vergelijkbare kwaliteit als de eiken traptreden uiteraard, maar u kunt ook kiezen voor hoogwaardige MDF dat vanzelfsprekend wat gunstiger in prijs is. Voor welk materiaal u ook kiest, beide varianten zijn topkwaliteit en u bent hoe dan ook verzekerd van een oersterke traprenovatie product.
 

Inmeten & Montage.

Voor een perfecte traprenovatie klus is nauwkeurig inmeten een cruciale factor. Wij hebben dan ook bewust een regio gekozen waarbij wij kosteloos & vrijblijvend komen inmeten. Bent u woonachtig in de regio Venlo, Roermond, Weert, Venray of gemeente Peel en Maas, dan komen wij gratis bij u inmeten. U kunt gebruik maken van ons  contactformulier >>, maar natuurlijk ook altijd even bellen of mailen. Binnen 3 dagen wordt een afspraak voor het inmeten ingepland, normaal gebeurd dit 's avonds, maar wanneer het u beter uitkomt, komen we ook gewoon op zaterdag langs. Inmeten op locatie neemt normaal gesproken 1 uurtje in beslag en uiteraard kunnen wij dan ook meteen diverse kleuren aan u laten zien. Na het inmeten kunnen wij, in het geval van 'traprenovatie basis' meteen een prijs afgeven. Dit is altijd een vaste prijs.
 

Wat is er nog meer mogelijk?

Uiteraard zullen wij tijdens het inmeten al uw wensen en behoeften bespreken en in kaart brengen. Ons traprenovatie basis pakket betreft normaal gesproken het inmeten en monteren van onze standaard eiken trapbekleding, op maat vervaardigd. Mocht u aanvullende diensten en/of producten wensen, nemen wij deze indien gewenst uiteraard op in ons prijsvoorstel. De meest uitgevoerde extra diensten betreffen het verwijderen van de bestaande trapbekleding en het renovatie klaarmaken van uw trap, oftewel verwijderen & cleaning. En ook nemen wij vaak diverse verfwerkzaamheden voor onze rekening, denk hierbij aan de trapwangen, de trapboom (paal), of andere houten elementen in de gang / hal die wel een likje verf kunnen gebruiken om de traprenovatie compleet te maken.

Daarnaast zijn er uiteraard diverse 'aanvullende producten' die vaak deel uitmaken van een traprenovatie project, zoals trapwangen, een trapbalustrade en/of trapleuningen. Ook dit kunnen wij compleet voor u verzorgen. Wij werken met diverse soorten en materialen, zodat wij altijd wel een passende totaaloplossing kunnen bieden. Trapwangen, trapleuningen en trapbalustrades van hout maken wij volledig in eigen beheer, maar ook RVS trapleuningen / balustrades en stalen trapleuningen / balustrades (voorzien van een hoogwaardige poedercoating) behoren tot de mogelijkheden. Hierbij werken wij met vaste partners die de producten vervaardigen en montage wordt uitgevoerd door onze eigen monteurs. In het geval van specialistisch maatwerk wordt hierbij eventueel een monteur van onze partners ingeschakeld. Dit doen wij uiteraard altijd in onderling overleg met u.

Wat uw wensen ook zijn, voor traprenovatie Venlo, traprenovatie Roermond en het volledige 'tussenliggende gebied, evenals Venray, Weert en gemeente Peel en Maas, bent u bij Revivere traprenovatie aan het juiste adres!

Revivere Traprenovatie