Traprenovatie inclusief trapleuningen.

Maak uw traprenovatie project helemaal af met passende trapleuningen. Uw keuze op het gebied van trapleuningen zijn erg bepalend voor het eindresultaat. Kiest u voor sfeervolle en klassieke leuningen van hout, een moderne leuning van RVS of een stoere en industriële leuning van gecoat staal? Bij veel traprenovatie projecten zorgen wij, naast een prachtige nieuwe trap(bekleding) meteen ook voor het inmeten, bestellen, eventueel vervaardigen en monteren van uw trapleuningen. Tijdens het inmeten brengen wij uw wensen in kaart en kunnen wij ook meteen mooie voorbeelden laten zien. Onderstaand vindt u een foto impressie van diverse 'traprenovatie compleet' projecten.
Trapleuning op maat
Trapleuning op maat
Trapleuning op maat
Trapleuning op maat
Trapleuning op maat
Trapleuning op maat
Trapleuning op maat
Trapleuning op maat
Trapleuning op maat
Trapleuning op maat

Maak uw traprenovatie af met een passende trapleuning!

De trapleuningen zijn van grote invloed op de  sfeer en uitstraling van uw traprenovatie eindresultaat. Waarbij onze standaard eiken traprenovatie bekleding op het gebied van materiaal 1 basis product van hetzelfde materiaal is, en de accenten gelegd worden met kleurkeuze en accenten, kunt u met trapleuningen veel meer varieren. Gaat u voor een traditionele, klassieke en eventueel landelijke look met hout, legt u een modern en strak accent met RVS of gaat u voor een stoere / industrieele look met (gecoat) staal? Wat uw keuze ook is, bij Revivere regelen wij prachtige trapleuningen op maat, die wij zelf inmeten en monteren uiteraard. Uw volledige traprenovatie project van A tot Z perfect geregeld!

Revivere Traprenovatie, voor al uw traprenovatie projecten & werkzaamheden in Limburg, regio Venlo - Venray - Roermond - Weert - Peel en Maas. In het geval van een volledige traprenovatie, eventueel inclusief trapleuningen, komen wij kosteloos & vrijblijvend inmeten. LET OP: voor puur en alleen trapleuningen komen wij niet inmetenop locatie, dit is voor ons een aanvullende service. Traprenovatie Venlo en traprenovatie Roermond begint bij Revivere Traprenovatie, wij laten uw trap weer leven!

Revivere Traprenovatie