Ook voor uw trapbalustrade op maat!

Een traprenovatie project inclusief trapbalustrade op maat; Veilig en praktisch, maar ook sfeervol en een echte eyecatcher in uw gang / hal of woonkamer. Een trapbalustrade vormt vaak 'het gezicht' van uw trap en is dan ook een belangrijke factor binnen de totale uitstraling van uw trap, maar zeker ook op de omgeving van de trap. Wij vervaardigen in eigen beheer de mooiste trapbalustrades van hout, volledig in 1 lijn met uw trap. Maar ook RVS en stalen trapbalustrades behoren tot de mogelijkheden. Onderstaand vindt u een impressie, oftewel een greep uit onze balustrade projecten. Geïnteresseerd? Vul ons contactformulier in, stuur een mailtje, of bel ons even. Wij komen kosteloos inmeten in de regio Venlo, Venray, Roermond, Weert en Peel en Maas.
Balustrades op maat gemaakt
Massief eiken trapbalustrades
Massief eiken trapbalustrades
Massief eiken trapbalustrades
trapbalustrades / traphekjes
trapbalustrades / traphekjes
trapbalustrades / traphekjes
trapbalustrades / traphekjes
trapbalustrades / traphekjes
trapbalustrades / traphekjes
trapbalustrades / traphekjes
trapbalustrades / traphekjes

Een trapbalustrade op maat.

Een trapbalustrade is vaak 'het gezicht' van uw trap en daarnaast ook erg bepalend voor de omgeving waarin de trap staat. Zeker in het geval van een trap in de woonkamer is uw keuze voor de trapbalustrade erg bepalend voor de interieurstijl van de volledige woonkamer. Hier kunt u dus ook echt een 'statement' mee maken. Aan de hand van uw specifieke stijlvoorkeuren denken wij graag met u mee bij de totstandkoming van een trapbalustrade op maat die perfect past bij uw wensen.
 

Een balustrade van hout, staal of RVS?

Met onze eigen timmerwerkplaats, 40 jaar ervaring en 7 houtspecialisten vervaardigen wij de mooiste maatwerk trapbalustrades van hout volledig in eigen beheer. Met een balustrade van hout kunt u de stijl van de trap prachtig door laten lopen in de trapbalustrade, voor een traditonele, klassieke en vooral ook warme en sfeervolle uitstraling. We hebben diverse balustrade modellen die we veelvuldig in combinatie met ons standaard eiken traprenovatie pakket combineren. Hierbij bent u verzekerd van een balustrade die perfect past bij uw nieuwe trap, volledig in 1 stijl uitgevoerd zowel qua materiaal als kleur. Erg populair op dit moment, en weer helemaal terug van weggeweest, is de houten leuning met trapspijlen. Maar ook voor specifiek maatwerk, zoals bijvoorbeeld (kind) traphekjes in stijl van de trap, zijn de ervaren houtspecialisten van Revivere Traprenovatie u graag van dienst!

Maar wilt u een mooi contrast realiseren tussen de warme uitstraling van een houten trap en de 'coole look' van metaal, dan is een trapbalustrade van RVS of gepoedercaot staal wellicht wel iets voor u. De mogelijkheden op het gebied van vormgeving, en in het geval van staal ook kleurstelling, zijn enorm. Op dit moment zijn mat zwart geocate stalen balustrades erg populair. En op het gebied van RVS balustrades is er ook erg veel mogelijk, ook qua vormgeving; Van rechthoekige vormgeving, strak en eventueel met glas, tot ronde vormen, klassiek vormgegeven met spijl- of kabelvulling. Aan de hand van uw wensen realisren wij altijd een trapbalustrade die past binnen het volledige traprenovatie plaatje.
 

Vrijblijvend inmeten in onze vaste regio in Limburg.

Inmeten op locatie is, zeker in het geval van traprenovatie projecten die altijd een stukje maatwerk betreffen, een vereiste voor een succesvol traprenovatie project. In de Limburgse regio Venlo - Venray - Roermond - Weert - Peel en Maas komen wij kosteloos & vrijblijvend inmeten. Traprenovatie Venray en traprenovatie Weert begint bij Revivere Traprenovatie, wij laten uw trap weer leven!

Revivere Traprenovatie