Traprenovatie stijl landelijk

Een landelijke traprenovatie; Sfeervol, warm, klassiek, traditioneel, natuurlijk & robuust. Vaak wordt er in het geval van een landelijke traprenovatie stijl gekozen voor blank eiken traptreden in combinatie met witte stootborden, of eiken stootboren, voor een robuuste trap. Hier horen natuurlijk ook een mooie eiken trapbalustrade bij, en eiken leuningen, al is de combinatie met RVS leuningwerk ook steeds vaker een wens. Onderstaand vindt u een greep uit onze landelijke traprenovatie projecten.
Traprenovatie met een landelijke look
Traprenovatie met een landelijke look op maat gemaakte bovenste trede voor deze situatie
Traprenovatie met een landelijke look op maat gemaakte bovenste trede voor deze situatie
Traprenovatie met een landelijke look
Traprenovatie met een landelijke look

Eiken trapbekleding; Warm & Sfeervol.

Met ons standaard trapbekleding pakket van topkwaliteit eikenhout, met stootborden van eiken of hoogwaardig MDF, zijn wij optimaal ingericht op het afleveren van prachtige traprenovatie projecten in landelijke stijl. Wij leveren een topkwaliteit traprenovatie pakket met eiken (overzet) traptreden van 12 mm eiken. Deze traptreden zijn uiteraard verkrijgbaar in diverse kleuren (lees: afwerkingen). Daarnaast ontvangt u uiteraard ook de stootborden, waarbij u de keuze heeft uit eikenhout of MDF, ook deze zijn in diverse kleurtinten verkrijgbaar. Naast ons 'standaard' assortiment kunnen wij ons doe-het-zelf traprenovatie pakket in iedere gewenste kleur laten verven.
 

Een trapbalustrade en/of trapleuning(en) van hout.

Een trapbalustrade is vaak 'het gezicht' van uw trap. Zeker in het geval van een landelijke traprenovatie wordt veelvuldig gekozen voor hout, veelal eikenhout. Met onze eigen timmerwerkplaats, 40 jaar ervaring en 7 houtspecialisten vervaardigen wij de mooiste trapbalustrades van hout volledig in eigen beheer. Met een balustrade van hout kunt u de stijl van de trap prachtig door laten lopen in de trapbalustrade, voor een traditonele, klassieke en vooral ook warme en sfeervolle landelijke uitstraling. We hebben diverse balustrade modellen die we veelvuldig in combinatie met ons standaard eiken traprenovatie pakket verwerken tot een prachtig landelijk eindresultaat. Hierbij bent u verzekerd van een balustrade die perfect past bij uw nieuwe trap, volledig in 1 stijl uitgevoerd zowel qua materiaal als kleur. Erg populair op dit moment, en weer helemaal terug van weggeweest, is de houten leuning met trapspijlen. Maar ook voor specifiek maatwerk, zoals bijvoorbeeld (kind) traphekjes in stijl van de trap, zijn de ervaren houtspecialisten van Revivere Traprenovatie u graag van dienst!
 

Vrijblijvend inmeten in onze vaste regio in Limburg.

Inmeten op locatie is praktisch altijd de eerste stap bij een traprenovatie project. Voor traprenovatie Limburg, en dan specifiek binnen de regio Venlo - Venray - Roermond - Weert - Peel en Maas komen wij kosteloos & vrijblijvend inmeten. Trapbekleding Venlo en omstreken begint dan ook bij Revivere Traprenovatie, wij laten uw trap weer leven.

Revivere Traprenovatie