Traprenovatie stijl BASIC

Kiest u voor de 'basic traprenovatie stijl', dan kiest u voor een frisse en toegankelijke trap. Eenvoudig in de beste betekenis van het woord. Onze basic traprenovatie stijl is onze standaard eiken trapbekleding uitgevoerd in een aantal specifieke kleurencombinaties die in praktisch iedere interieurstijl naadloos toe te passen zijn. Erg populair zijn onze traditionele blank eiken (overzet) traptreden in combinatie met witte / (licht) grijze stootborden. Maar ook grijze en antraciete traptreden in combinatie met witte stootborden zijn populaire traprenovatie stijlen. Onderstaand vindt u een greep uit onze basic traprenovatie projecten.
Basic massief eiken traprenovatie
Basic massief eiken traprenovatie
Basic massief eiken traprenovatie
Basic massief eiken traprenovatie

Bruin of grijs in combinatie met wit.

Ons traprenovatie pakket is de basis van bijna al onze traprenovatie projecten, met uitzondering van de maatwerk trappen uiteraard. De (overzet) traptreden zijn gemaakt van topkwaliteit Europees eikenhout van 12 mm dik. Hoogwaardige kwaliteit FSC eikenhout, dat echt wel tegen een stootje kan. De populaire basic kleuren hierbij zijn blank eiken, grey en antraciet. Maar mocht u een andere kleurenwens hebben, dan is dat geen enkel probleem. Wij kunnen de traptreden namelijk in iedere gewenste kleur laten verven.

Ook de stootborden zijn van hoogwaardige kwaliteit. U heeft hierbij de keuze uit eikenhout, van vergelijkbare kwaliteit als de eiken traptreden uiteraard, maar u kunt ook kiezen voor hoogwaardige MDF dat vanzelfsprekend wat gunstiger in prijs is.  Binnen de basic traprenovatie stijl is wit de meest gekozen optie.
 

Leuningen en balustrades die goed passen bij basic.

Op het gebied van trapleuningen en trapbalustrades kunt u een mooi accent aanbrengen. Het grote voordeel van een basic look traprenovatie project is de mogelijkheid tot het optimaal combineren met diverse materialen en kleuren. RVS leuningwerk, houten (eiken) leuningwerk en gecoat stalen leuningwerk zijn allemaal naadloos toe te passen, waarbij u kunt kiezen voor een klassiek, modern of stoer accent.

Twijfelt u nog, wij komen in de regio Venlo, Venray, Roermond, Weert en Peel en Maas kosteloos & vrijblijvend inmeten. Hierbij nemen wij uiteraard al diverse materialen en kleuraccenten mee, zodat u zich een goed beeld kunt vormen bij de mogelijkheden. Dus ook Trapbekleding Weert en trapbekleding Venray begint bij Revivere Traprenovatie, wij laten uw trap weer leven!

Revivere Traprenovatie