Traprenovatie bij Revivere.

Voor iedere wens op het gebied van traprenovatie biedt Revivere Traprenovatie een passende oplossing. Of u nu op zoek bent naar een doe het zelf traprenovatie pakket, de volledige trapbekleding - van inmeten tot en met montage - uit wilt besteden of een volledige trap op maat wilt laten maken. Bij ons bent u aan het juiste adres. Voor iedere wens een passend traprenovatie product. Onderstaand een greep uit een breed scala aan mogelijkheden, aanvullende diensten en traprenovatie stijlen.
Wij leveren trapbekleding op maat, waarmee u direct aan de slag kunt.
Wij leveren trapbekleding op maat, waarmee u direct aan de slag kunt.
Inmeten, traprenovatie (bekleding) basis + montage.
Inmeten, traprenovatie (bekleding) basis + montage.
Inmeten, trapbekleding inclusief trapwangen + montage, met diverse extra mogelijkheden!
Inmeten, trapbekleding inclusief trapwangen + montage, met diverse extra mogelijkheden!
In onze eigen timmerwerkplaats realiseren wij prachtig maatwerk, alles kan!
In onze eigen timmerwerkplaats realiseren wij prachtig maatwerk, alles kan!
Een prachtige trapleuning mag natuurlijk niet ontbreken!
Een prachtige trapleuning mag natuurlijk niet ontbreken!
Ook een trapbalustrade (op maat) behoort tot de mogelijkheden.
Ook een trapbalustrade (op maat) behoort tot de mogelijkheden.
Wij zorgen voor een omgeving die 'renovatie klaar' is.
Wij zorgen voor een omgeving die 'renovatie klaar' is.
Met een frisse verflaag maken wij uw gang / hal echt af.
Met een frisse verflaag maken wij uw gang / hal echt af.
Traprenovatie basic; Fris, toegankelijk, rustig en 'simpel'.
Traprenovatie basic; Fris, toegankelijk, rustig en 'simpel'.
Traprenovatie landelijk; Warm, natuurlijk en sfeervol.
Traprenovatie landelijk; Warm, natuurlijk en sfeervol.
Traprenovatie modern; Strak, zwart - wit, hout + metaal.
Traprenovatie modern; Strak, zwart - wit, hout + metaal.
Traprenovatie brocante; White / grey wash met sierlijke accenten.
Traprenovatie brocante; White / grey wash met sierlijke accenten.

Voor iedere wens een passende traprenovatie!

Bij Revivere Traprenovatie bieden wij voor iedere wens een passende traprenovatie. Met ruim 40 jaar ervaring, een eigen timmerwerkplaats en 7 houtspecialisten in vaste dienst kunnen wij u van A tot Z van dienst zijn. Ook voor specialistisch maatwerk staan onze ervaren vakmannen voor u klaar. Wij maken onderscheid in 4 'typen' traprenovatie; Trapbekleding doe het zelf, traprenovatie basis, traprenovatie compleet en traprenovatie op maat. Bekijk voor alle informatie de detailpagina, daar vindt u naast een uitgebreide omschrijving ook foto's van diverse gerelateerde projecten. Wat uw wensen ook zijn en wat uw budget ook is, Revivere Traprenovatie laat uw trap weer leven!
 

Kosteloos & vrijblijvend inmeten in een vaste regio.

Los van het type traprenovatie komen wij, in onze vaste regio voor traprenovatie Limburg, kosteloos en vrijblijvend inmeten op locatie. Onze vaste regio bestaat uit de omgeving van Venlo, Venray, Roermond, Weert en gemeente Peel en Maas. Wanneer u in deze regio woont kunt u voor een gratis en vrijblijvende inmeet afspraak direct contact met ons opnemen. U kunt een mailtje sturen, even bellen, maar ook gebruik maken van ons online contactformulier >>.

Binnen 3 dagen nadat u contact met ons opneemt word al een afspraak ingepland voor het inmeten van uw trap. Wij doen dit met name 's avonds aangezien dit veelal een vereiste is van onze klanten, maar ook inmeten op een zaterdag is mogelijk. Wij stellen ons hierbij erg flexibel op, zodat we altijd wel een passende afspraak op korte termijn in kunnen plannen. Normaal gesproken neemt het inmeten op locatie 1 uur in beslag. En na het inmeten op montage kunnen wij in de meeste gevallen direct al een prijsvoorstel afgeven.
 

Een duidelijke werkwijze, zodat u weet wat te verwachten.

Een traprenovatie is zeker geen klus van 1 dag. Er wordt ingemeten, de trapbekleding wordt op maat vervaardigd, er dienen voorbereidingen getroffen te worden voordat er gestart kan worden met montage en dan kan er eindelijk gemonteerd worden. Het is dus een proces waarbij diverse werkzaamheden verricht moeten worden, waarbij altijd sprake is van (een stukje) maatwerk en waar van begin tot eind toch al gauw een weekje of 4 overheen gaat. Wij begrijpen dan ook heel goed dat u van te voren diverse vragen heeft waar u graag een antwoord op wilt, voordat er een keuze gemaakt wordt uit de verschillende traprenovatie aanbieders die u benaderd heeft voor uw project.

Speciaal voor deze behoefte hebben wij onze werkwijze uitgebreid toegelicht, waarbij het proces van begin tot eind voor zover mogelijk al uitgebreid toelichten en op diverse veelgestelde vragen al direct een antwoord geven. Wat kost inmeten, hoe zit het met betaling, komen jullie ook plaatsen, ik wil ook graag trapleuningen gemonteerd hebben, doen jullie dit ook, is er sprake van garantie, hoe lang duurt het voordat het project afgerond is nadat ik akkoord gegeven heb op de offerte, etc. De antwoorden op al deze vragen, en meer, vindt u bij de omschrijving van onze werkwijze >>.
 

Voor iedere stijl een passende trap!

Wat uw voorkeur ook is op het gebied van interieurstijl en wat uw persoonlijke smaak ook is, Revivere Traprenovatie biedt altijd een passende oplossing. Wij hebben vier populaire 'traprenovatie stijlen' uitgelicht, waarbij we wat meer vertellen over de mogelijkheden en natuurlijk ook mooie foto's laten zien van projecten die wij al uitgevoerd hebben in die specifieke stijl. Voor meer informatie over de mogelijkheden en diverse voorbeeld foto's van uitgevoerde projecten kunt u hier een kijkje nemen bij de traprenovatie stijlen basic, landelijk, modern en brocante. Natuurlijk is er meer mogelijk, maar dit zijn wel de stijlen waarin de meeste van onze projecten wel onder te verdelen zijn. Neem rustig een kijkje voor inspiratie! Ons basis trapbekleding pakket bestaat uit topkwaliteit eikenhout, met overzet traptreden van 12 mm massief eiken en, naast onze standaard kleurencollectie, kunnen deze in iedere gewenste kleur geleverd worden.
 

Een trap renoveren van A tot Z, wat houdt dit precies in?

De mogelijkheden op het gebied van traprenovatie zijn enorm divers. In principe is Revivere traprenovatie ingericht om ieder traprenovatie traject tot een succesvol einde te brengen. Voor traprenovatie Venlo, Roermond, Venray, Peel en maas en ook traprenovatie in Weert en omgeving, oftewel in onze vaste regio, bieden wij een 'van A tot Z' dienstenpakket; Van kosteloos inmeten tot en met montage.

Hierbij kunnen wij u volledig ontzorgen, waarbij u de mogelijkheid heeft uit diverse extra diensten, zoals het verwijderen van uw huidige trapbekleding, de trap(omgeving) 'renovatie klaar' maken en verfwerkzaamheden uitvoeren. Hier vindt u meer informatie over onze diensten verwijdering & cleaning >> en verfwerkzaamheden >>. Maar ook de vervaardiging en/of montage van gerelateerde producten zoals maatwerk trapwangen (onderdeel van traprenovatie compleet), trapleuningen en/of trapbalustrades behoren tot de mogelijkheden. Maar dat is niet alles; Met een eigen timmerwerkplaats, 40 jaar ervaring en een team van 7 ervaren hout professionals maken wij het mooiste maatwerk van eiken, meranti, grenen en vuren; Van trapbekleding op maat tot en met complete trappen op maat.
 

Waarom Revivere Traprenovatie?

Wat uw traprenovatie project ook inhoudt, wij staan garant voor kwaliteit en maatwerk. Wij doen alles in eigen beheer, in eigen werkplaats, met uiterste zorgvuldigheid en met liefde voor het vak en voor hout. Voor iedere trap realiseren wij een prachtig eindresultaat, dus ook voor draaiende en open trappen. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren een prachtige trap die past bij uw wensen.  Met 40 jaar ervaring, 7 gespecialiseerde hout professionals en een eigen timmerwerkplaats (voorzien van de nieuwste mogelijkheden, technieken en tools) zorgen wij voor een perfect passende oplossing voor ieder traprenovatie vraagstuk.

En naast topkwaliteit materialen en de mogelijkheid tot uniek maatwerk, is de wijze waarop uw traprenovatie project tot stand komt uiteraard van groot belang. Klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. Dit is dan ook de hoofdreden dat wij bewust gekozen hebben voor een vaste regio. Hiermee kunnen wij kosteloos & vrijblijvend inmeten aanbieden, topkwaliteit producten combineren met een scherpe prijs, een snelle doorlooptijd realiseren en zorgdragen voor een optimale 'after sales'. Stel er is een keer iets aan de hand, dan kunnen we ook snel schakelen, meteen langskomen en het snel en goed oplossen. Onze bedrijfsnaam is dan ook de kern van onze identiteit. Revivere is de Latijnse benaming voor ‘herleven’ en wij laten uw trap weer herleven!
 

Revivere Traprenovatie