Traprenovatie Venray - Trap bekleden

Revivere Traprenovatie, het adres voor traprenovatie Venray en omgeving! Of u nu op zoek bent naar een partij die uw bestaande trap voorziet van een nieuwe eiken trapbekleding, eventueel inclusief trapwangen, balustrade en/of trapleuningen, of u bent op zoek naar een specialistische partij voor maatwerk traprenovatie. Revivere Traprenovatie komt in Venray kosteloos & vrijblijvend inmeten en zorgt voor een traprenovatie naar wens. In onze eigen timmerwerkplaats, met 7 specialisten en 40 jaar ervaring, zorgen wij voor een traprenovatie project dat perfect past. Maatwerk is hierbij geen enkel probleem. Wij fabriceren zelf een compleet nieuwe trap van eiken, meranti, grenen en vuren, perfect op maat en met liefde voor het vak. Onderstaand een aantal mogelijkheden.
 

Traprenovatie Weert, diverse mogelijkheden.

Wij hebben ons aanbod traprenovatie van A tot Z onderverdeeld in 4 'typen' traprenovatie. De basis is vaak ons standaard eiken trapbekleding pakket. Dit bestaat uit topkwaliteit traptreden (overzet) van 12 mm dik en stootborden van eikenhout of hoogwaardig MDF. Uiteraard heeft u hierbij de keuze uit diverse kleuren en afwerkingen, maar wenst u een specifieke kleur, dan is dat geen enkel probleem. Wij kunnen ons traprenovatie pakket namelijk in iedere gewenste kleur laten verven.

Traprenovatie doe-het-zelf.
Nu is het mogelijk dat u zelf de montage wenst uit te voeren, speciaal voor de handige doe-het-zelver is dit een prijs-technisch interessante mogelijkheid. Hierbij komen wij de trap bij u thuis in Venray inmeten, vervolgens ontvangt u per direct een prijsvoorstel (vaste prijs) en, indien akkoord, starten wij met de vervaardiging van uw eiken trapbekleding op maat. Dit leveren wij vervolgens af, zodat u aan de slag kunt met een topkwaliteit product op maat.

Traprenovatie basis.
Wilt u ook liever de montage uitbesteden, dan kiest u voor ons 'traprenovatie basis pakket' . Dit betreft dezelfde trapbekleding, echter zorgen wij hierbij ook voor een snelle en zorgvuldige plaatsing. Zo bent u volledig ontzorgt en kunt u op korte termijn al genieten van een prachtige nieuwe trap.

Traprenovatie compleet.
Wilt u, naast een nieuwe trapbekleding, ook mooie trapwangen die perfect passen bij uw nieuwe trap, dan is 'traprenovatie compleet' zeker het overwegen waard. Hierbij zorgen wij voor het inmeten, op maat fabriceren en monteren van uw nieuwe trapbekleding inclusief trapwangen. Deze trapwangen vervaardigen wij in onze eigen timmerwerkplaats volledig op maat.

Aanvullende diensten en producten.
Zowel traprenovatie basis als traprenovatie compleet kunnen wij in Venray en omstreken combineren met diverse extra diensten en producten. Zo kunnen wij de huidige trapbekleding verwijderen, verwerkzaamheden uitvoeren, maar ook trapbalustrades op maat vervaardigen en monteren. Dit geldt uiteraard ook voor trapleuningen en zelfs het aanbrengen van trapverlichting, zoals LED spotjes in de trapwangen of LED strips onder de traptreden.

Traprenovatie op maat.
Maar bent u op zoek naar een maatwerk oplossing, bijvoorbeeld in het geval van een open trap, of een open trap die 'dicht' gemaakt moet worden, dan kunnen wij dit ook voor u realiseren. Eenals het vervaardigen van een nieuwe trap en/of trapbalustrade van hout. Wij beschikken over 7 ervaren houtspecialisten en een eigen timmerwerkplaats, waar wij de uniek maatwerk kunnen realiseren.
 

Trap bekleden in Venray, het begint met inmeten.

Wanneer u contact met ons opneemt, zullen wij u altijd enkele vragen stellen met als doel het in kaart brengen van het 'type' traprenovatie waarnaar u op zoek bent. Het voornaamste hierbij is achterhalen of het gaat om onze basis eiken trapbekleding op maat (inclusief inmeten en montage), of een maatwerk traprenovatie project. Ook worden eventuele extra producten en diensten geinventariseerd.

En welk type traprenovatie project u ook wenst: Voor een optimale traprenovatie is nauwkeurig inmeten een cruciale factor. Inmeten bij u in Venray is normaal gesproken dan ook noodzakelijk, vandaar dat wij dit in Venray kosteloos & vrijblijvend aanbieden. En natuurlijk geldt dit ook voor traprenovatie in Bliiterswijck, Castenray, Geijsteren, Heide, leunen, Merselo, Oirlo, Oostrum, Smakt, Veulen, Vredepeel, Wanssum en Ysselsteyn.

En naast het kosteloos & vrijblijvend inmeten zijn er uiteraard meerdere redenen waarom wij gekozen hebben voor een vaste regio. In venray kunnen wij traprenovatie van A tot Z aanbieden, topkwaliteit materiaal & dienstverlening realiseren, een snelle doorlooptijd nastreven en tevens een scherpe prijs hanteren.
 

Maak eenvoudig een afspraak.

Voor een inmeet afspraak bij u thuis in Venray kunt u gebruik maken van ons contactformulier >>, maar natuurlijk kunt u ook even bellen, of mailen. Binnen uiterlijk 3 werkdagen wordt een inmeet afspraak ingepland. Dit neemt ongeveer 1 uurtje in beslag en in de meeste gevallen kunnen wij direct een vaste prijs voorstel afgeven. Zo weet u direct waar u aan toe bent. En mocht er, in het geval van een traprenovatie op maat, meerdere afspraken t.b.v. inmeten nodig zijn, doen wij dit ook volledig kosteloos. Revivere traprenovatie Limburg; Wij laten uw trap weer leven!

 

Revivere Traprenovatie