Traprenovatie Venlo; Van bekleden tot trap op maat!

Voor traprenovatie Venlo staat het team van Revivere Traprenovatie voor u klaar. Omdat wij begrijpen dat een succesvolle traprenovatie begint met nauwkeurig inmeten op locatie hebben wij bewust gekozen voor een vaste regio in Limburg. Binnen deze regio bieden wij traprenovatie van A tot Z aan, evenals kosteloos & vrijblijvend inmeten bij u thuis in Venlo. En een trap bekleden in Venlo is voor ons een 'thuiswedstrijd'. Met een kantoor in Tegelen en een eigen timmerwerkplaats in Boekend kunnen wij snel schakelen en zorgen wij voor een topkwaliteit traprenovatie van A tot Z met een snelle doorlooptijd en voor een scherpe prijs.
 

Een Trap bekleden in Venlo, kies voor Revivere Traprenovatie.

Revivere Traprenovatie is bij uitstek hét adres in de regio Venlo voor uw trap. Op basis van uw specifieke wensen & behoeften gaan onze ervaren en gespecialiseerde vakmensen snel en doelgericht aan de slag. Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie in de breedste zin van het woord; Van onze basis eiken trapbekleding op maat vervaardigd, tot en met de vervaardiging van een complete nieuwe trap. Wat uw wensen ook zijn, wij laten uw trap weer herleven!

Of u nu alleen de eiken trapbekleding op maat wenst te ontvangen, of ook de volledige montage eventueel aangevuld met extra diensten zoals cleanen en verven aan ons uitbesteed, wij komen gratis inmeten in Venlo en overhandigen veelal direct een 'vaste prijs voorstel'. Ditzelfde geldt voor traprenovatie op maat, zoals bijvoorbeeld het vervaardigen van een compleet nieuwe trap. Wij doen alles in eigen beheer, in eigen werkplaats, met uiterste zorgvuldigheid en met liefde voor het vak en voor hout.
 

Een onderdeel van Bouw en Timmerwerken van Dijk in Venlo (Boekend).

Revivere Traprenovatie is een onderdeel van Bouw en Timmerwerken Van Dijk, een gepassioneerd Venloos bedrijf voor kleine en grote bouw- en timmerwerkzaamheden. Naast de 'basis eiken trapbekleding' die wij standaard gebruiken kunnen wij met ruim 40 jaar ervaring, 7 gespecialiseerde vakmannen en een eigen timmerwerkplaats (voorzien van de nieuwste mogelijkheden, technieken en tools) voor ieder traprenovatie vraagstuk een perfect passende oplossing bieden.

Ons basis trapbekleding pakket bestaat uit topkwaliteit eikenhout. Onze eiken treden bestaan uit 12 mm massief eiken en, naast onze standaard kleurencollectie, kunnen deze in iedere gewenste kleur geleverd worden. Daarnaast kunnen wij een passende traprenovatie bieden voor iedere trap, zowel rechte, draaiende, open als ook dichte trappen. Naast eiken werken wij ook met meranti, grenen en vuren.
 

Wij komen in Venlo en omstreken gratis inmeten!

En met Venlo bedoelen wij uiteraard regio Venlo en omstreken, dus ook voor een traprenovatie in Blerick, Hout-Blerick, Boekend, Tegelen, Steyl, Belfeld, Arcen, Lomm en Velden komen wij kosteloos & vrijblijvend inmeten. U kunt gebruik maken van ons contactformulier >>, maar ook gewoon even bellen of mailen. Binnen uiterlijk 3 werkdagen wordt een inmeet afspraak ingepland, komen wij op locatie inmeten en geven wij in de meeste gevallen direct een vaste prijs voorstel af. Zo weet u direct waar u aan toe bent.

En naast het kosteloos inmeten kunnen wij met onze vaste regio topkwaliteit producten combineren met een scherpe prijs, een snelle plaatsing / doorlooptijd en een optimale nazorg. Een trap bekleden in Venlo begint dus bij Revivere Traprenovatie, wij laten uw trap weer leven!

 

Revivere Traprenovatie