Traprenovatie - trap bekleden - in Roermond

Voor traprenovatie Roermond is Revivere Traprenovatie de juiste partij! Omdat wij begrijpen dat een succesvolle traprenovatie begint met zorgvuldig inmeten op locatie hebben wij bewust gekozen voor een vaste regio voor traprenovatie in Limburg, waaronder Roermond en omgeving, waarbij wij het inmeten op locatie kosteloos & vrijblijvend aanbieden. En naast het kosteloos inmeten kunnen wij met onze vaste regio traprenovatie van A tot Z aanbieden en hoogwaardige materialen combineren met specialistisch maatwerk, met behoud van een scherpe prijs. En ook niet onbelangrijk; een trap bekleden in Roermond kunnen wij snel realiseren!
 

Vrijblijvend inmeten bij traprenovatie Roermond.

Wij komen kosteloos & vrijblijvend bij u thuis in Roermond aan om uw traprenovatie project nauwkeurig in te meten. En met Roermond bedoelen wij uiteraard regio Roermond en omstreken. Dus ook voor traprenovatie in Swalmen, Herten en Maasniel zijn wij u graag van dienst. Voor een afspraak kunt u gebruik maken van ons contactformulier >>, maar natuurlijk kunt u ook even bellen, of mailen. Binnen uiterlijk 3 werkdagen wordt een inmeet afspraak ingepland, komen wij bij u thuis in Roermond inmeten en kunnen wij 9 van de 10 keer direct een vaste prijs voorstel afgeven. Zo weet u direct waar u aan toe bent. En mocht er, in het geval van een traprenovatie op maat, meerdere afspraken t.b.v. inmeten nodig zijn, doen wij dit ook volledig kosteloos.
 

Een trap bekleden in Roermond, of een nieuwe trap? Alles kan!

Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie in de breedste zin van het woord; Van doe het zelf trapbekleding op maat tot en met de vervaardiging van een nieuwe trap. Wat uw wensen ook zijn, wij laten uw trap weer herleven. Een trap bekleden in Roermond kunt u dan ook met een gerust hart aan ons overlaten. Op basis van uw specifieke wensen & behoeften gaan onze ervaren en gespecialiseerde vakmensen snel en doelgericht aan de slag.

Topkwaliteit eiken trapbekleding.
De meeste renovatie projecten worden uitgevoerd met ons standaard eiken trapbekleding pakket, bestaande uit topkwaliteit eiken (overzet) traptreden van 12 mm dik en eiken of MDF stootborden. Na het inmeten op locatie in Roermond vervaardigen wij dit in onze eigen timmerwerkplaats perfect op maat en voeren wij ook de montage uit. Vervolgens kunt u dit verder uitbreiden indien gewenst met extra diensten en producten. Denk hierbij aan het verwijderen van de huidige bekleding, verfwerkzaamheden, maar ook aan trapwangen, verlichting, balustrades en leuningwerk.

Maatwerk traprenovatie.
Ditzelfde geldt voor traprenovatie op maat, zoals bijvoorbeeld het vervaardigen van een compleet nieuwe trap, eventueel inclusief trapbalustrades en leuningwerk van hout. Wij doen alles in eigen beheer, in eigen werkplaats, met uiterste zorgvuldigheid en met liefde voor het vak en voor hout. Met ruim 40 jaar ervaring, 7 gespecialiseerde vakmannen en een eigen timmerwerkplaats kunnen wij voor ieder traprenovatie vraagstuk een perfect passende oplossing bieden.

Een trap bekleden in Roermond, dan moet u bij Revivere Traprenovatie zijn. Wij laten uw trap weer herleven. Bel, mail, of maak gebruik van ons contactformulier en wij komen kosteloos & vrijblijvend inmeten.

Revivere Traprenovatie