Traprenovatie in Panningen en Helden

Revivere Traprenovatie, het adres voor traprenovatie Helden / Panningen en omgeving. Omdat wij van mening zijn dat traprenovatie altijd een stukje maatwerk betreft, hebben wij bewust gekozen voor een vaste regio waarbij wij inmeten kosteloos & vrijblijvend aan kunnen bieden. Dus wilt u een trap (laten) bekleden in Helden, Panningen, Beringe, Egchel, Grashoek, Koningslust, Kessel, Kessel-Eik, Baarlo, Maasbree of Meijel, dan bent u bij Revivere traprenovatie aan het juiste adres.
 

Traprenovatie van A tot Z in gemeente Peel en Maas.

Van een topkwaliteit eiken trapbekleding, eventueel inclusief montage, of een compleet nieuwe trap + trapbalustrade op maat vervaardigd; Alles kan. In onze eigen timmerwerkplaats, met 7 specialisten en 40 jaar ervaring, zorgen wij voor een traprenovatie naar wens. Maatwerk is hierbij geen enkel probleem.

Wij hebben ons aanbod traprenovatie van A tot Z onderverdeeld in 4 'typen' traprenovatie. De basis is vaak ons standaard eiken trapbekleding pakket. Dit bestaat uit topkwaliteit traptreden (overzet) van 12 mm dik en stootborden van eikenhout of hoogwaardig MDF. Uiteraard heeft u hierbij de keuze uit diverse kleuren en afwerkingen, maar dit kan ook in ieder gewenste kleur geverfd worden.

U kunt ervoor kiezen om de montage zelf uit te voeren, oftewel kiezen voor onze doe-het-zelf traprenovatie. Wilt u het traprenovatie project inclusief montage door onze specialisten uit laten voeren, dan is traprenovatie basis de juiste keuze voor u. En wenst u hierbij ook trapwangen op maat, eventueel inclusief een trapbalustrade / trapleuningen, dan is traprenovatie compleet het juiste pakket voor u.

En bent u op zoek naar een maatwerk oplossing, bijvoorbeeld in het geval van een open trap of trap inclusief trapbalustrade op maat, dan kunnen wij dit ook voor u realiseren. Met 40 jaar ervaring, een eigen timmerwerkplaats en 7 houtspecialisten realiseren wij de mooiste maatwerk traprenovatie oplossingen. Al deze pakketen bieden wij in Panningen, Helden en omstreken aan inclusief kosteloos & vrijblijvend inmeten.
 

Trap bekleden in Panningen / Helden, maak direct een afspraak!

Wanneer u contact met ons opneemt, zullen wij u altijd enkele vragen stellen met als doel het in kaart brengen van het 'type' traprenovatie project. Aangezien inmeten altijd de eerste stap is binnen een succesvolle traprenovatie, bieden wij dit in Panningen / Helden en omstreken gratis aan. Maar dat is niet de enige reden voor ons om een vaste regio te hanteren. Hiermee kunnen wij het volledige traject van A tot Z aanbieden, een scherp tarief hanteren & een snelle doorlooptijd realiseren. Traprenovatie Helden / Panningen begint dan ook bij Revivere, wij laten uw trap weer leven!

Voor een inmeet afspraak bij u thuis in de gemeente Peel en Maas kunt u gebruik maken van ons contactformulier >>, maar natuurlijk kunt u ook even bellen, of mailen. Binnen uiterlijk 3 werkdagen wordt een inmeet afspraak ingepland. Dit neemt ongeveer 1 uurtje in beslag en in de meeste gevallen kunnen wij direct een vaste prijs voorstel afgeven. Zo weet u direct waar u aan toe bent. En mocht er, in het geval van een traprenovatie op maat, meerdere afspraken t.b.v. inmeten nodig zijn, doen wij dit ook volledig kosteloos.

 

Revivere Traprenovatie