Traprenovatie in Horst en Sevenum

Voor traprenovatie Horst / Sevenum staat het team van Revivere Traprenovatie voor u klaar. Omdat wij begrijpen dat een succesvolle traprenovatie begint met nauwkeurig inmeten op locatie hebben wij bewust gekozen voor een vaste regio voor traprenovatie in Limburg. Binnen deze regio bieden wij traprenovatie van A tot Z aan, inclusief kosteloos & vrijblijvend inmeten bij u thuis in Horst / Sevenum. Vanuit ons kantoor in Tegelen en onze timmerwerkplaats in Boekend (Venlo) kunnen wij snel schakelen en zorgen wij voor een topkwaliteit traprenovatie van A tot Z met een snelle doorlooptijd en voor een scherp tarief.
 

Een Trap bekleden in Horst / Sevenum en omstreken.

Revivere Traprenovatie is bij uitstek hét adres in de regio Horst / Sevenum voor uw trap. Op basis van uw specifieke wensen & behoeften gaan onze ervaren en gespecialiseerde vakmensen snel en doelgericht aan de slag. Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie in de breedste zin van het woord; Van onze basis eiken trapbekleding op maat vervaardigd, tot en met een complete nieuwe trap inclusief trapbalustrade op maat. Wat uw wensen ook zijn, wij laten uw trap weer herleven!

En omdat wij begrijpen dat er meerdere 'rotklusjes' komen kijken bij een traprenovatie project, bieden wij diverse extra diensten aan zoals bijvoorbeeld het verwijderen van de bestaande trap(bekleding) en verfwerzaamheden. Voor een traprenovatie in Horst en Sevenum, maar ook in Grubbervorst, Lottum, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Meerlo, Tienray, Swolgen, Melderslo, Hegelsom, Meterik, America, Evertsoord en Kronenberg komen wij kosteloos & vrijblijvend inmeten. Hierbij kunnen wij praktisch altijd direct een prijsvoorstel (vaste prijs) afgeven.
 

Revivere Traprenovatie, ook voor specialistisch maatwerk!

Revivere Traprenovatie is een onderdeel van Bouw en Timmerwerken Van Dijk. Naast de 'basis eiken trapbekleding' die wij standaard gebruiken kunnen wij met ruim 40 jaar ervaring, 7 gespecialiseerde vakmannen en een eigen timmerwerkplaats (voorzien van de nieuwste mogelijkheden, technieken en tools) voor ieder traprenovatie vraagstuk in Horst / Sevenum en omgeving een perfect passende oplossing bieden.

Ons basis trapbekleding pakket bestaat uit topkwaliteit eikenhout. Onze eiken treden bestaan uit 12 mm massief eiken en, naast onze standaard kleurencollectie, kunnen deze in iedere gewenste kleur geleverd worden. Daarnaast kunnen wij een passende traprenovatie bieden voor iedere trap, zowel rechte, draaiende, open als ook dichte trappen. Naast eiken werken wij ook met meranti, grenen en vuren.
 

Traprenovatie Horst / Sevenum, maak meteen een afspraak!

Wilt u graag dat we bij u thuis in Horst / Sevenum komen inmeten? Dan kunt u gebruik maken van ons contactformulier >>, maar ook gewoon even bellen of mailen. Binnen uiterlijk 3 werkdagen wordt een inmeet afspraak ingepland, komen wij op locatie inmeten en geven wij in de meeste gevallen direct een vaste prijs voorstel af. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Wij staan voor topkwaliteit producten, in eigen beheer op maat vervaardigd, een scherpe prijs & een snelle doorlooptijd.
Een trap bekleden in Horst / Sevenum begint bij Revivere Traprenovatie, wij laten uw trap weer leven!

 

Revivere Traprenovatie