Traprenovatie in Limburg, onze vaste regio.

Iedere traprenovatie is uniek en vereist maatwerk. Goed, nauwkeurig en zorgvuldig inmeten op locatie is dan ook een belangrijke factor binnen een traprenovatie project met een prachtig eindresultaat. Wij hebben bewust gekozen voor een vaste regio waarin wij traprenovatie van A tot Z uitvoeren, oftewel inclusief inmeten, vervaardiging en montage. Of het nu een standaard traprenovatie vraagstuk betreft (met onze basis eiken trapbekleding), of u een volledig nieuwe trap wenst; Wij komen gratis inmeten en u ontvangt na het inmeten direct een prijsvoorstel. Is er een tweede inmeet afspraak nodig voor een gericht prijsvoorstel, doen we dat ook vrijblijvend. Met onze vaste regio kunnen wij, naast het kosteloos inmeten, topkwaliteit producten combineren met een scherpe prijs, een snelle plaatsing / doorlooptijd en een optimale nazorg.
 

Traprenovatie Limbug: Van Venray - Venlo tot Roermond - Weert.

Voor traprenovatie in Limburg bent u bij ons aan het juiste adres! Revivere traprenovatie is gevestigd in Tegelen (gemeente Venlo) en onze timmerwerkplaats is gelegen in Boekend (gemeente Venlo, stadsdeel Blerick). Voor traprenovatie Venlo, traprenovatie Roermond, traprenovatie Venray (ook traprenovatie Horst / Sevenum), traprenovatie Weert en gemeente Peel en Maas (waaronder traprenovatie Panningen / Helden) komen wij kosteloos & vrijblijvend inmeten.

Na een telefonische inventarisatie van enkele minuten wordt er binnen 3 werkdagen een afspraak ingepland, in de avonduren en eventueel zelfs op zaterdag mocht dit voor u beter passen. Na het inmeten op locatie, dat normaal gesproken 1 uurtje in beslag neemt, kunnen wij direct een gericht prijsvoorstel afgeven. En in het geval van specifiek maatwerk in ieder geval minimaal een gerichte indicatie.

En woont u hier nu net uit de buurt, maar wilt u toch graag dat wij komen inmeten? Vul dan ook even een contactformulier in, of bel / mail even, wellicht kunnen we dit dan combineren met een andere inmeetafspraak. Ook bieden wij het inmeten op locatie buiten onze vaste regio in Limburg wel eens aan tegen een kleine vergoeding, die indien u ons de opdracht gunt gecrediteerd kan worden.

 

Revivere Traprenovatie