Over Revivere Traprenovatie

Revivere Traprenovatie is bij uitstek hét adres in de regio Limburg voor uw trap. Op basis van uw specifieke wensen & behoeften gaan onze ervaren en gespecialiseerde vakmensen voor u aan de slag. Wij zijn gespecialiseerd in traprenovatie in de breedste zin van het woord; Van doe het zelf trapbekleding op maat tot en met de vervaardiging van een nieuwe trap. Wat uw wensen ook zijn, wij laten uw trap weer herleven!
 

Kwaliteit en maatwerk traprenovatie.

Wat uw traprenovatie project ook inhoudt, wij staan garant voor kwaliteit en maatwerk. Of u nu alleen de eiken trapbekleding op maat wenst te ontvangen en dit zelf plaatst - of ook het inmeten, monteren en aanvullende diensten zoals cleanen en verven aan ons uitbesteed -, of door ons een comleet nieuwe trap laat vervaardigen, wij doen alles in eigen beheer, in eigen werkplaats, met uiterste zorgvuldigheid en met liefde voor het vak en voor hout.

Ons basis trapbekleding pakket bestaat uit topkwaliteit eikenhout. Onze eiken treden bestaan uit 12 mm massief eiken en, naast onze standaard kleurencollectie, kunnen deze in iedere gewenste kleur geleverd worden. Daarnaast kunnen wij een passende traprenovatie bieden voor iedere trap, zowel rechte, draaiende, open als ook dichte trappen. Naast eiken werken wij ook met meranti, grenen en vuren. Wat uw wensen ook zijn, wij realiseren een prachtige trap die past bij uw wensen. Onze bedrijfsnaam is dan ook de kern van onze identiteit. Revivere is de Latijnse benaming voor ‘herleven’ en wij laten uw trap weer herleven!
 

Revivere, een onderdeel van Bouw en Timmerwerken van Dijk.

Revivere Traprenovatie is een onderdeel van Bouw en Timmerwerken Van Dijk, een gepassioneerd bedrijf voor kleine en grote bouw- en timmerwerkzaamheden. Bouw en Timmerwerken van Dijk is gespecialiseerd in de complete realisatie van volledige aanbouw, dakkapellen, kozijnen, deuren, overkappingen en traprenovatie, waarbij deze laatste specialisatie al sinds 3 jaar ondergebracht is binnen Revivere Traprenovatie. Naast de 'basis eiken trapbekleding' die wij standaard gebruiken kunnen wij met ruim 40 jaar ervaring, 7 gespecialiseerde vakmannen en een eigen timmerwerkplaats (voorzien van de nieuwste mogelijkheden, technieken en tools) voor ieder traprenovatie vraagstuk een perfect passende oplossing bieden.
 

Een vaste regio voor een optimale service.

Wij hebben bewust de keuze gemaakt voor een vaste regio waarin wij traprenovatie van A tot Z uitvoeren, oftewel inclusief inmeten, vervaardiging en montage. Specifiek voor traprenovatie Venlo, traprenovatie Roermond, traprenovatie Venray en het 'tussenliggende gebied' bieden wij het inmeten op locatie kosteloos & vrijblijvend aan. Na een telefonische inventarisatie van enkele minuten wordt er binnen 3 werkdagen een afspraak ingepland, in de avonduren en eventueel zelfs op zaterdag mocht dit voor u beter passen. Na het inmeten op locatie, dat normaal gesproken 1 uurtje in beslag neemt, kunnen wij direct een gericht prijsvoorstel afgeven. En in het geval van specifiek maatwerk in ieder geval minimaal een gerichte indicatie. Met onze vaste regio kunnen wij, naast het kosteloos inmeten, topkwaliteit producten combineren met een scherpe prijs, een snelle plaatsing / doorlooptijd en een optimale nazorg. En voor traprenovatie Weert, traprenovatie Helden / Panningen en traprenovatie Horst / Sevenum geldt het kosteloos inmeten natuurlijk ook!

 

Revivere Traprenovatie